Bert

Ons team in Gent wordt geleid door Bert Mesdom. Bert is Master in de rechten en Master in de toegepaste economie. Hij heeft dus zowel een juridische als economische achtergrond. Bert begon zijn carrière bij pwc, waar hij bijna 10 jaar werkte in België, Denemarken en New York. Binnen pwc bouwde Bert ervaring op als btw-specialist. Daarna werd Bert vennoot bij het fiscaal kantoor Cnockaert & Salens. In 2016 richtte hij samen met Julius Sanders het huidige Taccess op.

Bert is in zijn vrije tijd een fervent lange afstandsloper.

Bert is bestuurder en staat in voor de dagelijkse leiding van Taccess.

bert@taccess.be

LinkedIn Bert

Pauline

In 2019 vervoegde Pauline Callewaert het team als dossierbeheerder. Pauline is Bachelor in de rechten en heeft ervaring opgedaan als juriste in een notariaat. Pauline is naast dossierbeheerder ook gespecialiseerd in diverse overeenkomsten (oprichtingsakten, huurovereenkomst), notuleringen en sociaal statuut van zelfstandigen.

Pauline is in haar vrije tijd een begenadigd padel-speelster.

pauline@taccess.be

LinkedIn Pauline

Laure

Sinds februari 2022 is Laure Vandoorne werkzaam binnen het team van Taccess als dossierbeheerder. Laure behaalde een Master in de Handelswetenschappen (Risk & Finance) aan de Universiteit van Gent.

In het kader van haar opleiding liep Laure reeds stage bij een M&A boutique waar ze haar financiële kennis kon uitbreiden.

In haar vrije tijd speelt Laure tennis en padel.

laure@taccess.be